Sjöberga Islandshästgård [Turridning Linköping Stuga Rum Ridweekend Islandshäst Ridning Semester Boende med häst]. Välkomna!
Mobile webpage version

Nyheter på Sjöberga 2007

Prenumerera på våra nyheter genom RSS, klicka här:
2007-12-30
Inlösta presentkort!
Flera av våra presentkortserbjudanden till jul blev en succe! Redan idag var första gänget här för att lösa in sina julklappar. Och det blev en underbar ridtur i sol!!!! Och sedan god fika med smörgåsar och chokladtårta i sadelkammaren, efter det ett avslut med ett hett, skönt bad i badtunnan.

Det var riktigt nöjda gäster som lämnade gården! Vi fick omedelbart respons när gästerna kommit hem om att de var helt sålda och vill boka nästa tillfälle så fort som möjligt.
2007-12-30
Stuga med häst
Vi har besök från vårt östra grannland Finland. En familj från Helsingfors anlände straxt innan nyår till stugan. Efter diskussion och provtur fastnade de för Vinur, Strakur och Alvar - som verkar passa bra efter några dagars ridning.Det enda man skulle önska är ett vintrigare vinterväder, med torrare underlag.
2007-12-25
Ligghallen är bekväm
tycker många av valackerna. De ligger och vilar ganska ofta inomhus mitt på dagen när det är bra väder. Är det sämre står alla utomhus...
2007-12-25
Juldagsritt
hade vi idag för ett familjegäng. Nästan hela familjen var med på en lugn ritt i skog och mark, från yngste grabben till de äldre vuxna. Alla var superduktiga, både ryttare och hästar.
2007-12-25
Nya hästar på gården!
Birta med sitt stoföl Aska hälsar vi välkomna till gården!
2007-12-21
God Jul och Gott Nytt År
Vi alla på Sjöberga önskar alla en

God Jul och Gott Nytt 2008
2007-11-25
Benno och Emelie på tur
Benno och Emelie red ut på tur på Aki och Ulfur. Det var två nöjda ryttare som syns på bilderna!


Borsta iordning hästarna. På med hjälmen!

Och här är vi glada och nöjda under turen!
2007-11-25
Vilken helg!
det har varit. Ena dagen riktigt kylig vinter med härlig vinterridning i solen. Andra dagen höst, med regn, rusk och gyttja. Nu önskar vi mer kyla så att det blir lite bättre i hagarna för hästarna!

De flesta av hästarna har jobbat rejält under helgen med ett glatt humör. Det har konsumerats mycket kaffe, glögg, pepparkakor och bullar i sadelkammaren av våra trevliga gäster. Under lördagen var det rejält skönt att komma in i den varma sadelkammaren för varm dryck efter kylan.

Under vintern, tänk på att klä er ordentligt när ni kommer för ridning. Vanligast är att tårna blir kalla, så ta gärna en extra strumpa!
2007-11-24
Fullt ös i stohagen!
Stona blev glada av att få ny hage, så glada att det nästan blev som ett betessläpp! De satte rejäl fart på valackerna i hagen bredvid genom att visa upp sig, med bock, galopp och härliga språng!


Koltinna och Röskva dricker. Full fart i hagen!
2007-11-17
Fullbokad lördag i fint vinterväder!
Redan klockan 08.00 var vi ute och hämtade hästarna för att göra iordning dem till första gänget som kom klockan 09.00. Klart och friskt vintervärder, med härlig sol som värmde i kylan. En perekt dag för ridning!

På eftermiddgagen anlände ett större gäng för en möhippa - där hälften red ut med Camilla och den andra hälften badade i härligt varm badtunna!
2007-11-06
Silfur-Seidur har anlänt!
Nu har 2-årige valacken Silfur-Seidur (betyder Silvertrolldom), även kallad Sillen anlänt till gården. Han går med lillhingsten Polvindur och gamle Gloi för tillfället och de verkar blivit bra kompisar. Sillen får snart en egen sida!

Sillen och Polvindur hälsar på varandra för första gången
2007-11-03
Uthyrda i Boende med häst
Nett, Gloi, Aki, Ulfur, Bersi och Strakur har varit uthyrda under höstlovet på tredagarspaket. Alla hästarna har varit glada och pigga.
2007-11-03
Under höstlovsveckan
har vi haft fullt upp på Sjöberga. Mycket turridning men även Boende med häst i både Lilla Sjöberga och rummet på Fähusvinden. Nu stänger vi rummet på Fähusvinden inför vintern och öppnar igen till påsklovet 2008.

Lilla Sjöberga är öppet året om, men just nu ska vi stänga stugan fram till jul för att bygga om stugan med ett ordentligt vattenavlopp. Så efter jul, är stugan utrustad med en vanlig vattentoalett istället för mulltoaletten. Jullovet är redan fullbokat av holländare och finländare.
2007-10-26
Höfodringen med bästa höt någonsin har börjat!
Nu har årets höfodring börjat med besked. Vårt hö i år är finare än någonsin, eftersom vår leverantör hade en riktig fingertoppskänsla och gjorde en extrem arbetsinsats vid årets skörd. Vi och hästarna tackar!


Tindra, Röskva och Vordis.


Alvar, Bersi och Polvindur


Aki, Ulfur och Strakur


Nett och Herdis
2007-10-21
Fullt ös!
Återigen har helgen varit en helg med fint väder (men kallt), mycket ridning och trevliga gäster. Badtunnan har gått varm i kylan och värmt lite halvfrusna gäster till kokpunkten (jag tror minsann att det krävdes lite kall öl för att inte värmas för mycket...). Alla hästarna har varit arbetsglada och duktiga!
2007-10-17
Tillbaka från semestern!
Nu är vi tillbaka från årets enda semestervecka, med nya krafter efter sol och badladdning på Teneriffa. Välkomna till oss i höst och vinter!
2007-10-07
Ridweekendhelg i soligt höstväder


På väg ut på vallen i samlad tropp.

I tölt på vallen

Bersi i tölt. Fika efter ritten med baguetter, kaffe och dricka!
2007-10-03
Höst: regn och sol om vartannat - och fullbokat
Under oktober har vi helt fullbokat på turridningen och våra boenden, roligt! För er som är sugna på att komma är det bäst att glänta lite längre fram i kalendern, mot mitten av november eller ännu längre fram då det finns gott om möjligheter.
2007-10-01
Sadelmakare på besök
och nya sadlar blev det till Skalm, Nett och Aki.
2007-09-30
Alla tre boenden uthyrda under helgen
och det tycker vi var roligt. Två av sällskapen var på ridweekend och det sista Boende med häst. Vi klarade oss bra undan regnet, trots att det regnade ganska kraftigt i perioder. Lite flexibilitet med tid för ritt löst det problemet! På söndag eftermiddag när alla boendegäster hade åkt hem fick hästarna (och vi) ta ett par dagars behövlig vila.
2007-09-23
En fullspikad söndag!
Dagen var fullspikad med halvdagstur till Ölsäters gårdsbutik och sedan företagsarrangemang (och lite till för oss tvåbenta). Många av hästarna fick jobba rejält idag, nu väntar ett par dagars härlig vila i höstsolen. Vi hade god hjälp av våra minstingar när det gällde hästhämtning!

Benno hämta hästar i hagarna
2007-09-22
Relaxing på Sjöberga
Inför helgens arbete tog hästarna det riktigt, riktigt lugnt på lördagsmorgonen!

Relaxing. Strakur. Hrekkur


Stohagen i morgonsolen. Tindra. Röskva.Alvar. Áki. Bersi. Bersi in true relax mode.
2007-09-16
Full rulle
I helgen har vi haft fullt i alla boenden och kört Boende med häst, Ridweekend och turer i det halvbra vädret. Lite regndimma nu och då, men annars helt OK. Grillningen idag fick dock bli inomhus (inte själva grillningen men ätandet) eftersom det efter turen började regna lite mer. Nu får alla de duktiga hästarna 2 dagars helvila efter den intensiva helgen.
2007-09-04
Ridweekendhöst!
Vårt nya paket (nr 2) har blivit en riktig succe. Vi har hela hösten fulbokat, september och oktober med Ridweekend, de flesta paket nr 2. Vi hälsar alla gäster välkomna till oss och våra hästar i höst. Önskar ni boka en härlig vinter eller vårweekend är det bara att höra av sig!
2007-09-02
Röskva och Vordis är hemma!
Ingen av dem är dock konstaterat dräktiga än. Ultraljudet ska göras snart så får vi se om det är några föl i magarna. De trivdes inte alls att skiljas från Tjaldur (och han släppte dem inte gärna) men de blev superglada när vi väl var hemma efter resan.
2007-08-31
Bokningar inför sommaren 2008
Vi har redan tagit emot flera bokningar för sommaren 2008 i Boende med häst. Önskar ni en speciell vecka nästa sommar är det läge att höra av sig så snart som möjligt. Välkomna med er förfrågan eller bokning!
2007-08-22
Platser kvar på halvdagstur 25/8
På halvdagsturen den 25/8 har vi 4 platser kvar. För att rida halvdagsturen krävs viss ridvana eftersom det omfattar ca 4h ridning. Vi rider i de fina omgivningarna kring Ekenäs sagoslott, tar lunchpaus med fyllda baguetter och dricka på en gammal härlig banvall efter en härlig galopp, och sedan hemåt. Önskar ni boka, hör av er snarast!
2007-08-18
Sista sommargästerna här!
Idag anlände sista sommargästen i Boende med häst här. I veckan startar skolan och semestern är slut för de allra flesta. Valet föll på Bersi och det gick finfint på introduktionsritten.
2007-08-10
Platser kvar på halvdagsturer!
Vi har två stycken halvdagsturer med platser kvar nästa vecka. Både tisdag 14/8 och onsdag 15/8. I halvdagsturen ingår lunch med fylld baguette. Vi rider ungefär 4h med både skrittpauser, trav, härlig tölt och fartfyllda galoppsträckor i fina skogliga omgivningar. Vill ni boka, hör av er snarast!
2007-08-02
Vagnstur med fika i skogen
Strákur ute på vagnstur med pausfika i skogen. Strákur var hur duktig som helst med vagnen, trots att den var ganska tung. Han har en helt underbar teknik i vagnsdragandet, är nästan i klass med de vältränade nordsvenskar vi sett jobba i skogen. När vagnen är på, vet han precis vad som gäller och tycker det är helroligt.

Uppsittning i vagnen. På väg ut! Fika i skogen.
2007-07-31
På härlig dagstur
Det blev inte så varmt som lovats och tur var väl det. Vädret var perfekt för långritt med växlande molnighet och lagom varmt.

Mums, med baguetter. Benno håller koll på Skorpan. På väg hemåt igen.
2007-07-26
Besök hos Koltinna och Polvindur på Hvidagården
Idag besökte (nästan) hela familjen Koltinna och Polvindur på Hvidagården på deras bete. De såg ut att må finfint. Vi fikade och hade gott i hagen. Hästarna var nyfikna och gosiga.

Emelie och Poli myser! Poli dricker. Jojje och Koli myser!

Vi fikar och har det gott i hagen
2007-07-25
2 platser kvar på dagsturen den 31/7
Vi har 2 st platser kvar på Dagsturen den 31/7. För denna tur krävs god ridvana eftersom den omfattar drygt 6h ridning. Vi tar en trevlig paus vid sjön Hövern och intar lunch och fika, ingår i priset.
2007-07-23
Hämtat en dräktig Tindra
och lämnat Röskva för betäckning hos Tjaldur. Tindra är konstaterat dräktig med Tjalle. Eftersom Vordis inte är det än blev det en extra resa till Fritsla och då kunde vi inte avstå chansen att få även Röskva betäckt redan i år. Allt gick lugnt till, Tjalle kom rusande för att ta emot Röskva som inte är riktigt i brunst än.

En ståtlig Tjaldur tar emot i hagen! Tjaldur hälsar på Röskva.
Tjalle, Röskva och Vordis.
2007-07-12
Trötta ryttare tar paus i Ölsäter
Under en härlig halvdagstur i vackert sommarväder tar ryttarna och hästarna paus för mat och vila på gården Ölsäter. Tack Ulla och Lasse för att vi fick låna denna fina hage av er.

Här kommer trötta ryttare. Maten smakar bra, tycker både vi och hästarna.
2007-07-11
Fint väder!
Nu har solen och det fina vädret kommit till Sjöberga igen. Hästarna står gärna och jäser i skuggan och äter och äter och äter... Magarna är ganska runda trots all bra motion de får. Några av hästarna, Röskva, Herdis, Nett, Svartur och Jarpur får gå på lite betesdiet för att inte explodera i vikt.

Det är ganska fullbokat i kalendern och vi och hästarna jobbar på som vanligt hela sommaren. Det finns bra möjligheter att komma på tur eller annan ridning, bara man kan vara lite flexibel med datum och tid. Men ring gärna i god tid!
2007-07-08
Gäster i stallet
I helgen har vi haft boxarna och rummet uthyrda till stora fälttävlanshästar - för tävlingar på Åkerbo. De verkar ha trivts i stallet även om en av gästhästarna tyckte mycket om att hämta in saker i boxen. Det var bara att rensa hängarna utanför!
2007-07-07
Träning med både Röskva och Herdis
Fina träningspass med både Röskva och Herdis. Båda gick utmärkt i trav, Röskva riktigt lugn och härlig i ridbanan med bra schvung i steget.

Röskva ställer upp. Herdis på väg ut på nya marker!
2007-07-03
Full rulle på Sjöberga
Denna vecka är Strakur, Skalm, Ulfur, Alvar och Aki uthyrda i Boende med häst och resterande hästar har fått ta hand om våra två ridweekendgäng. Hittills har vi haft bra tur med vädret, men prognoserna för resten av veckan ser lite sämre ut. Två tappskor (Skorpan och Alvar) fick ordnas idag, så fort det blev lite blött ute.
2007-06-20
Stallmagasinet var här och gjorde reportage om Boende Med Häst

Stefan, Camilla, Röskva och Nett i sommarhagen
2007-06-19
Ny häst på gården: Nett från Köp
Idag hämtade vi hem vår Nett från inridningen. Allt har tydligen gått bra och vi ser fram emot att få lära känna denna glada och goa häst!
2007-06-18
Boende med häst - Alvar
Alvar på väg ut i naturen med en av våra sommargäster.
2007-06-18
Skönt på betet!

Strakur dricker. Strakur och Hrekkur mitt i maten.
2007-06-16
Första höskörden bärgad!
Ikväll körde vi in första höskörden, och blev färdiga strax innan regnet kom. Puuh. Nu har vi tagit emot ca 5 ton hö upp på skullen.

Hö i mängd på skullen!
2007-06-16
Första sommargästerna i Boende med häst
Nu startar den fullbokade säsongen i Boende med häst. Idag har vi tagit emot de 2 första sommargängen i stuga och rum.

Introduktion i ridbanan
2007-06-12
Tandläkarbesök med Gloi och Vinur
Vinur och Gloi var hos tandläkaren idag och båda var ganska fina i munnen. Båda har haft ganska stora problem med tänderna när vi blev bekant med dem, men nu verkar det ha ordnat sig riktigt bra för båda!
2007-06-07
Personal från Örtomta skola på tur

Här kommer ett gäng från Örtomta skola i skritt på vallen.
2007-06-06
Nu är sommarvädret här
Solen skiner och härliga ritter väntar. Här ett gäng som ger sig ut på kort ritt i det underbara vädret, med glada och pigga hästar. Vi önskar alla en skön och god sommar, med mycket sol, bad och härlig ridning.

På väg ut i det sköna sommarvädret på glada islandshästar
2007-06-05
Snart HELT fullbokat i Boende Med Häst under sommarlovet
Stugan är fullbokad sedan länge men i rummet finns en enda ynka vecka kvar (vecka 28). Vi ser fram emot en härlig sommar med många trevliga kunder och mycket härlig ridning!
2007-06-04
Tindra och Vordis hos Tjaldur
Tindra och Vordis åkte idag iväg till Fritsla, Borås för att träffa den vackre sagohingsten Tjaldur fra Skullerup. Resan gick fint och det tog inte lång stund innan Tindra var betäckt första gången.

Tjaldur fra Skullerup
2007-06-01
Röskva åter på gården!
Efter en framgångsrik träningsperiod på Granmyra har Röskva återvänt till gården. Hon har blivit en mycket lugnare och mer behaglig häst.
2007-05-31
Prao-elever på Sjöberga
De duktiga tjejerna Sofia och Nina är hos oss denna vecka för att prova på arbetet på gården med hästarna.
2007-05-26
Familjebesök
Vi hade en hel familj på ridbesök. 3 små barn och 3 vuxna gick på en promenadritt i de vackra omgivningarna.
2007-05-26
Fullt hus på Sjöberga
I helgen har vi haft fullt hus, från morgon till kväll. Hästarna har arbetat mycket duktigt i omgångar. Många trevliga kunder har passerat, och även bott hos oss i helgen. På lördagen var vi ute på en härlig 3h-tur med baguettepaus vid Ölsäter Mohairgård, där vi kollade in gårdsbutiken. Himla fina prylar, så det kan vi rekommendera alla ett besök. Alla, både turledare, och kunder hittade varor att köpa....
2007-05-19
Nya ridweekendpaket
Nu har vi arbetat om våra ridweekendprogram för att ytterligare tillgodose önskemål vi fått från våra kunder. Ett nytt paket har tillkommit, "Mer ridning", där man rider två stycken 3h-turer.
2007-05-13
Puuh! En intensiv helg med vackert väder till ända!
I helgen har vi haft ridweekend med dagstur med fullt sällskap. Hrekkur gjorde sin allra första dagstur med bravur. Han orkade minst lika bra som de andra hästarna. Vi är imponerade av "Lillemans" ork och kondis. Vi var beredda med transporten för hästbyte halvvägs, men Hrekkur visade tydligt att det här är inga problem. Han rullade sig torr på pausplatsen och såg riktigt fräsch ut och hade nog blivit tvärsur om han inte fått gå klart. Hrekkur tyckte det var jättekul att få följa med hästarna på de för honom nya vägarna!

På söndagen gick hästarna kortare med ridweekendgänget och sedan kom Linköpings Barndiabetesförening för en kort ridtur. Allt gick bra, även om Áki krånglade till det hela genom att hitta en ny matplats på vallen och ville absolut inte lämna maten oäten. Det gör ju inte en väluppforstrad ålderman!
2007-05-06
Tur med LARK!
8 medlemmar från LARK (Linköpings Akademiska Rid Klubb) var hos oss på en härlig ritt i det underbara försommarvädret. Efter turen var det dags för betessläpp för stona, men det gick helt lugnt till i år. Inte som det ystra förra året!
2007-05-06
Herdis igång!
Herdis skodd (efter mycket besvär, även bak) och sedan gav vi oss ut på premiärtur. Herdis var vaksam och verkade leta efte Polvindur på turen, men allt gick bra även två korta sträckor i trav och tölt.
2007-05-05
Ridweekend - Dagstur

Härligt med betespaus (och vatten) vid sjön. Här kommer vi till lunchpausen!

Sex glada hästar. Mums, mums tycker Vinur och Skálm.
Idag var hästarna på dagstur med ridweekendgänget som bor i stugan. En ganska lugn tur med mycket njutande i det fina vårvädret. Efter turen på kvällen väntade badtunnan med skön värme åt trötta muskler.
2007-05-04
Fölen har åkt på bete på Hvidagården
Nu har fölen åkt på sommarbete på Hvidagården, se deras sidor för mera bilder och info.
Pólvindur från Sjöberga och Koltinna från Sjöberga.
2007-05-01
Valackerna på betessläpp!

Hrekkur i språng. Valackerna äter på nya betet.
2007-04-30
Pólvindur på hingstbete!
Vår käre lille Póli har lämnats på Hvidagårdens hingstbete i fantastiskt fina hagar. Det verkade gå ganska städat till och lill-killen fick möjlighet att hälsa på ett par hästar i taget. Mamma Herdis är orolig och springer runt i hagen och undrar var hennes kille tagit vägen. Póli var väldigt lätt att lasta, ett par minuter så var vi iväg!

Vill inte ut ur trygga transporten. Visar fin trav bland nya kompisarna. Jagad i full galopp.
2007-04-29
Full fart!
I helgen har det varit fullt arbete för hästarna. Boende med häst-gäster i stugan, ridweekend i rummet, möhippa och företagsarrangemang har varit under helgen, med många glada kunder och glada hästar. Badtunnan har eldats varm under hela helgen, sköna bad för många ryttare! Också under valborgsmässoafton och första maj är schemat ganska intensivt, men sedan får hästarna några dagars vila innan nästa helgs arbete.
2007-04-09
En riktig arbetshelg!
Alla hästar fick hjälpa till och arbeta i helgen, med glatt humör i det fina vädret, lite blåsigt och kallt emellanåt.
2007-04-05
Full fart i påskhelgen!
Alla hästarna är i bra form, med nya vårskor och med riktig vårglädje i kroppen. Det kommer att vara full fart hela påskhelgen, på både oss och hästarna. Äntligen känns det som vår "på riktigt".
2007-03-25
Rummet på Fähusvinden säsongsöppnar!
Till påsk (30 mars) säsongsöppnar vi rummet på Fähusvinden. Nu finns även tillgång till frysutrymme för sommarens glassätande. Välkommen med er förfrågan eller bokning. För att "fira" säsongsstarten så hyrs rummet ut till förra årets pris på påsklovet (fram till 8/4), dvs med 100 kr rabatt per natt.
2007-03-11
Hemsida, redesign
Nu är hemsidan omdesignad för att fungera bättre med fler webläsare och för sökmotorerna. Om något inte fungerar hör av er!
2007-03-02
Översyn brandskydd
Vi har gjort en översyn över brandskyddet och kompletterat gården med fler brandsläckare. I rummet på Fähusvinden och stugan "Lilla Sjöberga" finns nu bra släckare samt räddningsstegar på övre plan(en). I stallet finns släckare nu lättillgängligt och synligt för alla direkt vid ankomst.
2007-02-24
Stor-tur i vinterstormen!
Alla skodda ridhästar (utom Gloi och Röskva) gick på tur idag med ett stort och glatt gäng från Finspång. Turen blev riktigt lyckad och alla verkade nöjda (både hästar och ryttare). Lite kallt, och framförallt blåsigt var det, men under skogspartierna mest lugnt och behagligt. Vid återkomsten till gården väntade varmt te och kaffe och bullar.
2007-02-24
Vinterglada hästar!

En glad Alvar som blir ompysslad av tjejerna och en stolt Skorpan som känner sig stor och stolt efter ritten.
2007-02-22
Uthyrda i Boende med häst!

Bersi, Strakur, Tindra och Vinur är uthyrda i Boende med häst under sportlovet. Hästarna och ryttarna har fungerat bra tillsammans och haft fina och trevliga ritter.
2007-02-11
Härlig tur i vintersolen!

Úlfur, Vinur och Alvar på en härlig tur i vintersolen. Hästarna var riktigt glada åt att få galoppera i den djupa snön som yrde när hästarna flög fram.
2007-02-11
Mysig solig men huj så kall vinterdag!

Svartur ligger och myser i ligghallen, Póli i sin ligghall och Koltinna står i vintersolen.
2007-02-04
Mys i ligghallen!

På morgonen när vi kom till stallet låg Röskva, Tindra, Vordis och Koltinna i ligghallens halm och vilade. Våra hästar utnyttjar sina torra liggplatser som sov och viloplats.
2007-02-03
Vinterbilder!

I vintersnön trivs hästarna. Bersi ligger, Vinur reser sig efter rullningen, Alvar njuter i solen.
2007-01-28
Vinterbilder!

Vänster: Alvar direkt efter turen och efter sin traditionella rullning på stallplan (tyvärr hann inte Camilla med att ta bild under själva rullningen).
Mitten: Middag i stoflocken (och lille hingsten Poli mitt bland damerna).
Höger: Hrekkur efter träningspass.
2007-01-21
Vintertur!

Härlig tur i snövädret. Snön har ju inte visat sig tidigare, men idag var en riktigt skön vintersnödag. Ganska vindstilla, med ett stilla snöande och någon plusgrad. Turen gick finfint (även om lille Hrekkur strulade lite på "upploppet" genom att busa med de andra hästarna)!
2007-01-21
Fölvila

Poli och Koli ligger och vilar inne i stallet (Polis sover nog skönt... ).
2007-01-17
Stormen "Per" har gjort sitt, el, mobil och telefon försvann. Ridbanestaketet skadades, lösdriftstaket försvann delvis (med nöd och näppe undvek jag att få det över mig) och diverse småsaker är kass. Nu är dock elen tillbaka och mobilen fungerar. Fortfarande är det ingen telefoni som fungerar så räkna med längre svarstider på epostförfrågningar.
2007-01-12
Boende med häst
Nu är det nytt år och sommarlovet i "Stuga med häst" är nästan fullbokat (rekordtidigt!).
Endast enstaka veckor kvar så hör av er NU om ni är intresserade!
Utanför sommarlovstid finns fortfarande mycket ledigt.
I "Rum med häst" finns fortfarande veckor kvar.

Välkomna med er förfrågan eller bokning!
2007-01-11
Hästarna hade sprängt skyddstråden intill bygget av nya väggarna i lösdriften. Jobb, jobb, jobb... Som tur var verkar i alla fall ingen häst ha fått några skador av "leken".
2007-01-08
Nytt år! Och under jullovet har det varit full fart med turer och ridning på de hästarna som inte står på vila.


Nyheter från 2006
Nyheter från 2005 och tidigare